Mijn naam is Agnes van Doesburg en ik woon samen met mijn moeder, voor wie ik mantelzorger ben, in een paleisje in de stad Utrecht. Ik hou van naaien en ik kan het perfect combineren met de zorg voor mijn moeder.

Met naaien kan ik mij lekker ontspannen. Ik kan goed naaien en naai het liefst vlaggenlijnen. Daarbij kan ik mijn gedachten de vrije loop laten gaan. Het gaat als vanzelf. Ik kan er al mijn creativiteit in kwijt.

Ook naai ik graag baby- en kinderkleding. Erg leuk om te doen! Het naaien van baby- en kinderkleding is zoveel leuker dan het naaien van kleding voor jezelf. Al dat kleine spul, daar word ik echt blij van!

Met de vlaggenlijnen wil ik gezelligheid bij de mensen brengen, vooral in gezinnen. Bij ons in de kamer hangt ook één. Het brengt sfeer in huis, ook al zijn er bij ons geen kinderen. Wel komen de kleinkinderen van moeders regelmatig buurten.

De vlaggenlijnen zij er zowel voor jongens als voor meisjes. Een neutrale vlaggenlijn kan natuurlijk ook, zodat hij al de kinderen meegaat.

Mijn stoffen koop ik bij Kickenstoffen (zie hieronder). Zij zijn gespecialiseerd in baby-  en kinderstoffen. De stoffen zijn van zeer goede kwaliteit en eerlijk geprijsd. Dat is voor mij heel belangrijk.

Ik hoop dat ik je wat op weg heb geholpen met wie ik ben 😊. Voor vragen kun je altijd bij mij terecht.

Fijne dag!!:)

 

 

Mijn stoffen bestel ik bij https://www.kickenstoffen.nl. Als u een babynestje of kledingstukje voor uw kindje hebben wilt dan kan u op site van Bianca kijken. Haar emailadres is:  info@kickenstoffen.nldan kan u haar vragen wat voor stof het best past bij het product dat gemaakt moet worden. Bij deze stoffensite krijgt u absoluut goede stoffen tegen een goede prijs. U wordt beslist niet afgezet. De stof geeft u aan mij door en dan bestel ik de hoeveelheid die ik nodig heb. Dan heeft u uw mooie stof en ik naai het product in de stof die u uitgezocht heeft. U kunt trouwens een verlanglijstje maken bij Kickenstoffen en deze kan dan gedeeld worden via mail of whatsapp. Dan weten we zeker dat u de juiste stof krijgt.

 

Ik werk graag in opdracht omdat ik klein behuisd ben en daardoor geen opslagruimte heb. De spullen die in de shop staan heb ik op voorraad. Als u bijvoorbeeld een andere kleur babynestje of vlaggelijntje wilt hebben dan maak ik die. Ik zal daarbij mijn best doen om al uw wensen uit te laten komen. Ook als u een bepaald kledingstuk voor uw kind wil hebben probeer ik dat te maken.

 

Ik verkoop op mijn webshop ook de schapenvachten van studio Namenia en de producten van @handmadebymanon

 

Ik ben bereikbaar van maandag tot vrijdag van 10 uur tot 17 uur op telefoonnummer 0642661443.

 

Ik verkoop mijn producten vanaf nu ook via www.onlinedealsvoorjou.nlwww.onlinedealsvoorjou.nl/agnes-creaties

 

Ook maak ik andere producten in opdracht. Ik zal hieronder 2 foto's plaatsen van mijn recentste opdrachten. De eerste foto is een regenhoes voor een viool waarvan de koffer niet waterdicht is. De tweede foto zijn 2 schortjes die ik gemaakt heb voor een kraamverzorgster.